ויזה לרפובליקה הדומיניקנית

ויזה לרפובליקה הדומיניקנית ואישורי כניסה

דרכון ישראלי

דרכון ישראלי

כדי להיכנס לרפובליקה הדומיניקנית יש צורך בדרכון בתוקף. במקרים מסויימים צריך להצטייד בכרטיס תייר שעלותו כארבעים שקלים או בויזה.

לישראלים ישנו פטור מהצטיידות בויזה מראש. רשויות ההגירה מעניקות אשרה עם הכניסה למדינה ל-90 יום, ובכל מקרה הסמכות להענקת אשרה זו נתונה לשיקול דעתם הבלעדי של הרשויות.

כרטיס תייר

אזרחי מדינות שמסוגלים להיכנס לאיחוד האירופי, בריטניה, ארצות הברית או קנדה באופן חוקי רשאים להיכנס הרפובליקה הדומיניקנית על ידי הצגת כרטיס תיירות. אזרחים ישראלים לא נדרשים להציג כרטיס זה.

אשרות

הרפובליקה הדומיניקנית מנפיקה גם ויזות עסקים, עבודה, סטודנט ואשרות שהייה.לפרטים נוספים על ויזות הקליקו כאן.

בקישור זה נמצאת רשימת המדינות שאזרחיהן צריכים לבקש ויזה בקונסוליות של הרפובליקה הדומיניקנית בחו"ל. ישראל אינה ביניהן.

מי עוד פטור מכרטיס תייר או ויזה לרפובליקה הדומיניקנית?

  • תושבים ואזרחים דומיניקניים.
  • זרים המגיעים מארגנטינה, צ'ילה, דרום קוריאה, אקוודור, ישראל, יפן, פרו ואורוגוואי.
  • צוות דיפלומטי קונסולרי בזמן תפקיד.
  • נוסע באמצעות תעופה פרטית או מסחרית כל עוד המטוס עונה על הדרישות הבאות: הטיול חייב להיות למטרת ספורט, פנאי, עסקים או תיירות. למטוסים אסור לשקול יותר מ-30 טון והם חייבים להיות עם קיבולת מקסימלית של עד 12 נוסעים.

מספרי טלפון חשובים ברפובליקה הדומיניקנית