פסטיבל האוכל והיין של פונטה קאנה הוא פסטיבל האוכל הרשמי של יעד התיירות המרכזי ברפובליקה הדומיניקנית. אירוע זה נועד לקדם את המטבח המגוון של איזור פונטה קאנה ובווארו למבקרים ותושבים.
פסטיבל האוכל והיין של פונטה קאנה 2016
מאורגן בשיתוף עם איגוד המלונות וחברות מלונאות דומיניקניות, חברות מזון ומשקאות זו השנה הרביעית ברציפות. תכנית הפעילות כוללת הגשת מגוון רחב של מאכלים גסטרונומיים מעולים, טעימות, קוקטיילים, ארוחות צהריים וערב מעולות, מנות שף מרהיבות ועוד. אורחי הפסטיבל הם לרוב חובבי גסטרונומיה, אניני טעם ושפים. באירוע יתארחו אורחים מכובדים מעולם הקולינריה הדומיניקני ועוד.
בין השפים שיתארחו בפסטיבל תוכלו לפגוש גם את:
שף Gastón Riveira
מייסד de La Cabrera
מתכננים כעת את החופשה שלכם?
הנה האטרקציות והפעילויות המובילות השנה בדומיניקנית. הן מבחינת מחיר והן מבחינת החוויה
- פונטה קאנה: שייט בקטמרן לאי סאונה עם בופה לצהריים
- פונטה קאנה: הרפתקת אקסטרים עם רכבי שטח
- בייהייבה: טיול יום שלם באי סאונה
- פונטה קאנה: שחייה עם דולפינים
- סמאנה: טיול בפארק הלאומי Los Haitises ובאי Cayo Levantado
- פונטה קאנה: כניסה למועדון הלילה קוקו בונגו עם הסעה מהמלון
- פוארטו פלטה: כרטיס יומי לפארק ההרפתקאות Ocean World
- לה רומנה: יום שנירקול וצלילה באי קטלינה
- סמנה: צפייה בלווייתנים וסיור יום באי Cayo Levantado
שף גסטון ריביירה הוא מייסדה ואביה של המסעדה La Cabrera, אחת ממסעדות הגריל המצליחות ביותר בבואנוס איירס שיש לה כבר סניפים בארגנטינה, פרו, בוליביה, הפיליפינים ובברזיל. הוא הבין שבישול הוא היעוד שלו בעקבות הקשר שנרקם בינו לבין סבו וסבתו במטבחם הקט. כשגדל הוא למד בישול והשתלם בעבודה במגוון מסעדות ומלונות ברחבי העולם.
כשהחליט לפתוח מקום משלו הוא בחר לפתוח מסעדת בשר שאהובה ע"י כולם בארגנטינה. המסר שלו מהחיים ובכשף זה שכדאי להכין אוכל ללא דופי שכולם יאכלו, להעסיק צוות טוב ותמיד להיות נוכח במטבח. כך נולדה La Cabrera ב-2015 שהגיעה למקום ה-19 בתחרות "50 המסעדות הטובות באמריקה הלטינית".
שף Leandro Diaz
שף לאונרדו דיאז ידוע ברפובליקה הדומיניקנית בספרי האוכל, בתוכניות הבישול ובאירועי הבישול השונים שהוא מארגן. לשף יש המון עוקבים ברשתות החברתיות והוא מגיע סופסוף לפסטיבל PCFW16.
השף יהיה נוכח בפתיחת הפסטיבל בטעימות של טאפאס מהמנות הכי ידועות שלו. זו הזדמנות ייחודית לפגוש בו ובחבריו.
שפית Catherine Lemoine, שפית מארחת
השפית Catherine Lemoine מוונצואלה תלווה את כל הפעילויות מסגרת הפסטיבל. שפית קאתרין למויין באה ממשפחה מסורתית של אוהבי אוכל בקראקס. השפית למדה באופן מקצועי ב“Instituto Superior Mariano Moreno” בבואנוס איירס והתנסתה בבישול צרפתי שנחשב למגוון ולמעודן מכולם אבל גם במטבחים אחרים כמו המטבח האיטלקי והיפני. היא למדה גם את רזי המטבח התאילנדי על סודותיו השונים ומרכיביו המושלמים במשך כשנה וחצי.
המהדורה הרביעית של הפסטיבל
המהדורה הרביעית של הפסטיבל (שנקרא גם #PCFW16) תקרה במלון המלכותי Barcelo Bavaro בתאריכים 1-2 ביולי 2016. אם אתם בפונטה קאנה אל תפספסו את הביקור בפסטיבל.
כרטיסים לפסטיבל האוכל והיין פונטה קאנה 2016
לבחירתכם סוגי כרטיסים שונים לפסטיבל. חלקם מציעים טעימות בלבד וחלקם מציעים ארוחות מלאות ובילויים באיזור פונטה קאנה.
1 ביולי | 20:00 | $39 | כניסה לפתיחת הפסטיבל במלון Barceló Bavaro Palace – קוקטיילים וטאפאס |
2 ביולי | 12:00 | $59 | גריל ונופש עם חואן ברקוס (Juan Barcos) בחוף Juanillo |
2 ביולי | 20:00 | $59 | מרתון טעימות – המנות הטובות ביותר של פונטה קאנה במרכז הכנסים של Barceló Bávaro |
2 ביולי | 20:00 | $79 | יינות מן העולם – אירוע טעימות של יינות מיותר מ-10 מדינות. |
1-2 ביולי | כל סופ"ש | $898 | סופ"ש זוגי הכולל: סופ"ש הכל כלול עם כניסה חופשית ל-Barceló Bavaro Beach Resort |
1-2 ביולי | כל סופ"ש | $1098 | סופ"ש זוגי הכולל: סופ"ש הכל כלול עם כרטיסים ל-Barceló Bavaro Beach Resort |
אתר הפסטיבל – Puntacanafoodandwine.com/en
למידע נוסף על פונטה קאנה
פסטיבלים קודמים
האירועים הקודמים של פסטיבל האוכל והיין של פונטה קאנה התקיימו במלונות Paradissus Palma Real, Iberostar, Tortuga Bay שבפונטה קאנה ריזורט וקלאב ובמרכז הכנסים של Barcelo Bavaro.